Yeah de lessen draaien weer! Wel buiten dus er zitten een paar maars aan.

De lessen zijn buiten alweer begonnen. Maar we kunnen niet altijd op de mat sporten. Dat niet alleen ook het weer heeft invloed op onze lessen.

Zoals jullie wellicht al weten mogen de lessen weer buiten gegeven worden. Tot 27 jaar mag met elkaar in contact komen de sporters boven de 27 dienen 1,5 meter afstand te houden

Hoewel we heel blij zijn dat we weer mogen zitten er wel ogen en haken aan. Zo kan het zijn dat we geen mat leggen vanwege de slechte weersvoorspelling of dat de les helemaal niet door gaat. Dit proberen wij Via onze app of wattsapp door te geven.

Wil je graag een keer een proefles? Dat kan. Maar ik moet wel aangeven omdat we vaak ook buiten zonder mat trainen zijn de lessen anders als wanneer we in een zaal trainen. Dit heeft met name met de opbouw van de les te maken. Toch benieuwd? Dan is mijn advies meld je aan voor een les. En vraag op de dag zelf voor alle zekerheid of het nog door gaat.

We hopen dat we snel weer naar binnen mogen en als het zover is hangen we de vlag uit! tot die tijd zijn we gered en zullen wij zoveel als mogelijk lessen proberen te draaien.