Ere lijst / Sponsoren

Hoofdsponsoren

Onze hoofdsponsoren helpen ons op meerdere fronten. Van webdesign naar matten naar wedstrijden en hulp achter de schermen en onderhoud. Noem maar op. Wil jij of wilt u met uw bedrijf ook hoofdsponsor worden. Dat kan! Neem dan even contact met ons op. Wij hebben op vele manieren sponsoren nodig om te blijven groeien en het voor de sporters ook leuk te houden.

6 Point safety & security

Wie is 6 Point:
6 Point safety en security is het beveiligingsbedrijf. Zij beveiligen onder andere op evenementen, feesten en partijen en meer. Voor alle informatie over hun kun je  vinden op www.6point.nl .

Wat doet 6 point zoal voor de dojo?
 Zij hebben al vele malen geholpen door middel van sponsoring Zo valt er te denken aan wedstrijden, sportspullen maar ook met sponsor een mat hebben ze mee gedaan. Wij zijn ze dan ook meer dan dankbaar voor al hun hulp.
Daarom is 6 point is een van onze hoofd sponsoren.

Sponsor sinds: 1 september 2015

Rosanne Raubun

Wie is Rosanne Raubun:
Webdesigner en Dreamcoach. Rosanne is begonnen als webdesigner en heeft hier een programma omheen gewikkeld waarmee ze jou helpt en leert om je eigen website te bouwen. Zij richt zich met name op de vrouwelijk onderneemsters met enkele uitzonderingen zoals voor ons. Mocht je nou meer informatie over Rosanne of haar online programma willen hebben. Dan kun je dit vinden op www.rosanneraubun.nl .

Wat doet Rosanne zoal voor de Dojo?
Rosanne heeft ons al vele malen geholpen. Om te beginnen voor de Dojo al bestond met een site om op de bloggen. Verder met de opbouw van de huidige site en uiteraard de onderhoud hier van. Dat niet alleen ze helpt ook met het sponsoren van wedstrijden, huislook, reclame en uitingen maar ook onderdelen zoals sportspullen en met de matten actie heeft ze ook mee gedaan. 
Zij en de Dojo werken vanaf het begin al samen achter de schermen en daar zijn we haar uiteraard heel dankbaar voor.

Sponsor sinds: januari 2015

 

Qualicateraar 

Wie is Qualicateraar:

Qualicateraar is er voor maaltijden catering en veel meer. Zij verzorgen zoal 2x per dag warme maaltijden voor zij die het zelf niet meer kunnen of geen tijd hebben. Ons advies ga je verhuizen te druk om te koken? Of heeft u iemand in de familie die zelf niet meer kan koken? Neem eens contact met ze op. Naast dat regelen ze ook cateringen. Daarbij valt te denken aan live cooking, bbq’s, bedrijfsfeesten noem maar op. Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op www.qualicateraar.nl

Wat doet Qualicateraar zoal voor de Dojo?

Sinds 1 maart 2019 huren wij een ruimte bij hun. Zo helpen zij ons met het ondernemen en indien we een extra ruimte hebben helpen ze ons daarbij. Ook regelen we onderling veel samen. Van kleine verbouwingen tot aan ruimte verhuur , catering,  noem maar op. Onze jaarlijkse BBQ willen wij ook via hun laten lopen omdat wij dan zeker weten dat alles tot in de puntjes geregeld is. Naast dit alles hebben zij ook mee gedaan aan sponsor een mat en zijn zij een belangrijke schakel voor de Dojo en een van onze hoofd sponsoren

Sponsor sinds: 1 maart 2019

Gabor schilderwerken en dienstverlening

Wie is Gabor schilderwerken en dienstverlening

Gabor is een schilder en onderhoudsbedrijf voor al uw onderhoud en schilderwerken. Hij levert strak werk en is zeer secuur aan het werk dat hij levert. Mocht u onderhoud werk of een schilder nodig hebben dan is hij de gene die u moet hebben. U kunt hem bereiken op het nummer: 06-46879690 of stuur een mail naar: gaborschilderwerken@gmail.com

Wat doet Gabor zoal voor de Dojo?

Naast het feit dat hij ons zo nu en dan helpt met de ondersteuning bij het onderhoud. Is hij ook een van de aangewezen leraren binnen onze sportschool. Zo vervangt hij de lessen van Muay Thai wanneer dit nodig is. Dat niet alleen hij heeft ons ook geholpen met sponsor een mat. En daarnaast adviseert hij ons indien nodig op het gebied van sportblessures gezien hij daar voor gecertificeerd is.

Gabor zit in het kern team van de Dojo en zal dan ook altijd een van onze steunen en toeverlaat zijn.

Sponsor sinds: 2017

Zwarthof timmerwerken

Wat doet Zwarthof timmerwerken zoal:

Zwarthof timmerwerken of te wel Marco een zelfstandige ondernemer in onder andere het timmerwerk. Van renovatie tot nieuwbouw hij kan het allemaal. Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie neem dan contact op met het nummer: 0620546818

Wat doet Marco zoal voor de Dojo?

Marco heeft ons in het verleden al meerdere malen geholpen bij onder andere de verbouwing van de Dojo. Daarnaast heeft Marco ook mee gedaan aan sponsor een mat.

Sponsor sinds: januari 2020

Ere leden:

Onze ere leden hebben een belangrijke rol binnen onze Dojo. Zij hebben samen of individueel een mat gesponsord. Dit door sponsor een mat.

Sponsor een mat is opgericht omdat onze oude matten ruim 30 jaar al zijn en slijten op diverse manieren wat de veiligheid van onze sporters niet meer waarborg. Met deze reden en het feit dat het een grote investering is hebben wij sponsor een mat in het leven geroepen. Door €55.- IN BTW te sponsoren voor een mat kom je dan ook op de ere-lijst te staan of als je een hoofdsponsor regelt. Deze lijst zal voor altijd op onze site staan maar dat niet alleen de Ere lid zal ook een mat toegewezen krijgen. Daar komt onder op te staan wie hem gesponsord heeft en wanneer. En in de Dojo komt een plattegrond met waar je mat ligt. De matten gaan meer dan 20 jaar mee kortom een super goede investering. Wil jij nou ook ere lid worden. Neem dan even contact met ons op. 

Serena van der Maten

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 26-02-2020

Anouk van der Maten

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 26-02-2020

Jelle Ton

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 10-03-2020

Niene Visser

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 21-04-20250

Ruben Matenboer

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 21-04-2020

Luna en Rico Horst

Hebben mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 22-04-2020

Elin en Ravi Stoter

Hebben mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 25-04-2020

Devi Treffers

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 26-04-2020
(1ste Baby van een van onze sporters binnen de Dojo)

Kim Aalderink

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 16-05-2020

Elin Pleiter

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 16-05-2020

Niels Pleiter

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 16-05-2020

Mike Langerak

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat.
Sponsor en ere lid sinds: 18-05-2020

Charlotte Zwarthof

Heeft mee gedaan aan sponsor een mat en tevens een hoofdsponsor geregeld.
Sponsor en ere lid sinds: januari 2020