De matten zijn binnen en de ERE lijst staat online.

Gezien we nu al even niet binnen mogen sporten hebben wij de oude matten naar buiten gehaald om daar te sporten.Zo hebben wij ook de sponsor een mat in het leven geroepen en de matten zijn binnen! We zijn super blij! alle sponsors bedankt! De ERE-lijst staat online. Klik HIER om deze te openen of klik op ere-lijst hierboven

We zagen de kans dan ook om even overal een likje verf op te doen en alles af te werken. Dit zodat alles weer tip top straalt binnen. Dan is het straks weer helemaal spik en span als we weer beginnen. Wij hebben er zin in en tellen de dagen tot 1 Juli en de volgende conferentie af.

Hierboven een afbeelding van de nieuwe matten. Hier moeten alleen de namen van de sporters/sponsors nog onder op. Daarna dienen we nog een plattegrond te maken en ze te leggen. Volgende week brengen we het resultaat. We willen Youri en Anouk bedanken voor het het helpen om de matten naar boven te brengen.

Hierboven zie je wat klusspullen staan. Daarbij valt te denken aan de verfspullen en dergelijke. Met de hulp van Qualicateraar die helpt met afwerking zijn wij in volle gang om alles volgend weekend klaar te hebben.